ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Φούρνοι Ζορπάς | Ένα Χριστουγεννιάτικο μήνυμα γεμάτο καλοσύνη!

Φούρνοι Ζορπάς | Ένα Χριστουγεννιάτικο μήνυμα γεμάτο καλοσύνη!

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Χριστουγεννιάτικη καμπάνια #yparxei των Φούρνων Ζορπάς, μας υπενθυμίζει ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει μόνο στα δώρα των γιορτών αλλά στις ανθρώπινες, καθημερινές, αυθεντικές στιγμές.

Αν αφιερώσουμε λίγο χρόνο σε μία καλή πράξη, μία ευγενική κουβέντα, μία τρυφερή αγκαλιά, είναι αρκετά για να αναδείξουν αυτό που υπάρχει μέσα σε όλους μας – η αγάπη, η καλοσύνη, η αξία του να νοιάζεσαι για τον συνάνθρωπο.
Το σύνολο της φετινής επικοινωνίας της καμπάνιας, προβάλλει μία από τις βασικότερες αξίες της ζωής – την καλοσύνη. Αξία που βρίσκεται και στο DNA των ίδιων των Φούρνων Ζορπάς.
Με το μήνυμα «Το καλό ανακυκλώνεται. Κάνε την αρχή.», ξεδιπλώνεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μία συγκινητική, ανατρεπτική ιστορία που μας αποδεικνύει ότι η καλοσύνη υπάρχει πραγματικά μέσα σε όλους μας και όταν κάνεις «το καλό», αυτό ανακυκλώνεται και κάποια στιγμή με κάποιο τρόπο, αργά η γρήγορα θα επιστρέψει σ’ εσένα.
Στο πλαίσιο αυτό, οι Φούρνοι Ζορπάς, εκτός απ’ το ότι μας παροτρύνουν να κάνουμε την αρχή με απλές, ευγενικές πράξεις καλοσύνης, εκπληρώνουν το μήνυμα της καμπάνιας υλοποιώντας καλές πράξεις συνανθρώπων μας προς κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο και όχι μόνο. Όσοι θέλουν να γίνουν πρεσβευτές αυτής της ιδιαίτερης Χριστουγεννιάτικης αποστολής μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη σελίδα των Φούρνων Ζορπάς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να γεμίσουν την ειδική κατασκευή που έχει τοποθετηθεί για τον σκοπό αυτό στο Nicosia mall με τις κάρτες των καλών πράξεων.
Αυτές τις γιορτές λοιπόν, αλλά και κάθε μέρα, ας κάνουμε το καλό χωρίς δεύτερη σκέψη. Και κάθε καλή πράξη, κάθε αγκαλιά και κάθε χαμόγελο θα επιστρέψει σε εμάς.
Το καλό #yparxei και ανακυκλώνεται. Κάνε την αρχή.
Website: www.zorbas.com.cy

FB, Instagram/Zorbascy

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top